301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
20 Mayıs 2024 - Pazartesi 10:28 Bu haber 326 kez okundu
 
16 YIL SONRA..
Tarsus Öğretmenler Mahallesi muhtarlık binası 16 yıl sonra hizmete açıldı.
Gündem Haberi


Muhtarlık binasının 2008 yılında yapılarak önceki muhtara teslim edilen muhtarlık binasını hizmete açmayarak onaltı yıl gibi uzun zaman kapalı bırakılan muhtarlık binasını yeni seçilen Öğretmenler Mahallesi Muhtarı Betül Ünlüer Yaman hizmete açtı.

Seçildiği günden itibaren hizmete ara vermeden başlayan Muhtar Betül Ünlüer Yaman, ilk olarak 16 yıl kapalı tutulan muhtarlık binasını onarmak oldu. Azaları ile birlikte tatil, bayram demeden kısa süre içerisinde  Öğretmenler Mahallesi park içerisinde bulunan binayı kullanabilir hale getirerek hizmet vermeye başladı. Mahalle sakinlerinin son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar muhtarlık binasının açılmasında destek oldular.

Öğretmenler Mahallesi Muhtarı Betül Ünlüer Yaman, kapalı olan muhtarlık binasının hizmete açılmasıyla mahalle sakinleri ile diyalog kurma amacıyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında muhtarlık binası açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, Mersi Büyükşehir Tarsus Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetkin, İş İnsanı Acer İnşaat sahibi Erdal Acer,  Muhtar azaları ve Öğretmenler Mahalle sakinleri katıldılar. Samimi geçen açılışta yeni seçilen muhtar Betül Ünlüer Yaman’a hayırlı olsun dileklerini ileten katılımcılar güne renk kattılar.

Muhtarlık hizmet binasının açılışını Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, İş İnsanı Erdal Acer, Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetkin ve Muhtar Betül Ünlüer Yaman açılış kurdelesini keserek binayı hizmete açmış oldular. Açılışta konuşma yapan Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan “ Öğretmenler Mahallesinin yeni seçilen Muhtarı Betül Yaman’ı ve azalarını kutluyorum. Göreve başlamasının kısa bir süre olmasına rağmen hızlı bir şekilde hizmete başlayan muhtarımıza belediye olarak destek olmaya mahallenin sorunlarını birlikte çözmeye devam edeceğiz. Her mahalle muhtarımızla olduğu gibi vatandaşlarımıza görevimizi yapacağız. Ben bir kez daha muhtarımızı kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Öğretmenler Mahalle Muhtarı Betül Ünlüer Yaman da açılış ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. “ Öncelikle Öğretmenler Mahallesi sakinlerimize çok teşekkür ediyorum. Göreve başladığım günden itibaren hiç yalnız bırakmadılar destek oldular. Özellikle muhtarlık hizmeti almak istediklerinde binanın kapalı olmasından dolayı sorunlarını anlatamadıklarından şikayetlerini ilettiler. Azalarım ile birlikte görmüş olduğunuz kapalı olan muhtarlık binamızı başta Belediyemizin büyük destekleriyle kullanabilir hale getirerek bugün açılışını değerli katılımcılarla gerçekleştirdik. Mahallemiz Tarsus’un büyük mahallelerinden biri bu nedenle planlı şekilde her noktaya ulaşabilecek çalışma içerisindeyiz. Mahalle sakinlerimizle iletişim kurmak için WhatsApp grubunu  kurup haberleşmemizi sağlayacağız. Seçim döneminde seçildiğimiz takdirde bir çok projelerimizi paylaşmıştık şimdi uygulamaya geçiyoruz. Tarsus’ta Öğretmenler Mahallesi olarak Örnek olmaya çalışacağız ben bir kez daha bizlere destek olanlara ve Mahallemizin değerli sakinlerine teşekkür ediyorum” Dedi.

   

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , , 16, YIL, SONRA..,
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
En Çok Okunanlar
Öne Çıkanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Mersin

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı