301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Ekim 2022 - Cumartesi 09:56 Bu haber 354 kez okundu
 
TADER Başkanı Semih Özsu’nun Cumhuriyet Bayramı Mesajı…
‘’29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu, Birliğimiz Daim Olsun’’.
Gündem Haberi


.Semih Özsu mesajında; ‘’ Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün önderliğinde büyük Türk Milletinin, istiklal ve istikbal için vermiş olduğu şanlı ve onurlu mücadelesinin sonucu ilan edilen ve millet egemenliğine dayanan Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümünü millet olarak hep birlikte kutlamanın coşkusunu ve heyecanını yaşıyoruz.                                                                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk; ‘’Cumhuriyet; fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister’’ diyerek Cumhuriyeti gelecek kuşaklara emanet etmiştir.

Bu nedenle,Cumhuriyeti korumak ve ilelebet yaşatmak bizlerin yegâne görevidir. Cumhuriyetimizin kurulduğu 29 Ekim 1923 yılından itibaren geçen 99 yılda Türkiye Cumhuriyeti, büyüyen ekonomisi, sağlık, eğitim, bilim, kültür, sanat ve savunma sanayi alanındaki atılımları ve güçlü demokrasisiyle bugün dünyanın yükselen güçlü ülkeleri arasındaki yerini almış, önemli mesafeler kat etmiştir. Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için hepimiz bıkmadan yorulmadan daha çok çalışmalıyız.

Bu duygularla, Aziz Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, bir kez daha Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kurucu atalarımızı, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum’’ dedi.

                                        

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: TADER, Başkanı, Semih, Özsu’nun, Cumhuriyet, Bayramı, Mesajı…,
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
En Çok Okunanlar
Öne Çıkanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Mersin

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı