301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Mayıs 2024 - Cumartesi 18:58 Bu haber 428 kez okundu
 
ALKIŞLAR ÇOCUKLARA..
Üç çocuğun gözlerinde aile terbiyesinin, okulda aldıkları eğitiminin ne kadar önemli ve bu çocuklarda ne kadar çok belirlendiğini gördüm.
Çocuk Haberi


Öğretmenler Mahallesi Muhtarlık binasında Muhtar Betül Ünlüer Yaman, Uğur Mercan ve Şaban Carus ile sohbet ederken içeriye gelen çocuklar cüzdanın sahibini bulması için “Muhtar ABLA” cüzdanı size getirdik dediler.

Üç çocuğun gözlerinde aile terbiyesinin, okulda aldıkları eğitiminin ne kadar önemli ve bu çocuklarda ne kadar çok belirlendiğini gördüm. Çocuklarımızın bu hareketleri gurur verici ve geleceğimizin gençleri  böyle olmalı diye düşündürdü. Atatürk İlkokulu 10 ve 11 yaşlarında olan Kuzey Salih Gercan, Hasan Can Tekeli ve Salim Eren Gültekin’in öncelikle ailelerini ve okulda eğitim veren öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum.

Öğretmenler Mahallesi Muhtarı Betül Ünlüer Yaman, bir anne şefkati ile bir birey kişi olarak kabul edip misafir ederek ikramlarda bulundu. Çocuklarında beklemedikleri bu ilgiden çok mutlu oldular. Aslında yaptıkları davranış ne kadar güzel ve dürüstlük olduğunun farkında bile değillerdi. Benim şahit olduğum olay çok büyük, iyi insan olmanın örneği idi.

Bu arada bizler bir heyet gibi muhtarımızla birlikte cüzdanı açarak telefon nosu bulabilir miyiz hedefindeydik ve ilk telefon nosunda cüzdan sahibine ulaştık. Cüzdan sahibi kuryelik yapan genç kardeşimiz Kemal Faruk Biçer kısa bir süre sonra Öğretmenler Mahallesi Muhtarlık binasına geldi. Cüzdanının bulunmasına ve cüzdanı bulan çocukların dürüstlüğü karşılığında çocuklara tek tek teşekkür etti. Cüzdan sahibi çocuklara ve arkadaşlarına çikolata ve içecek ikram ederek gönüllerini aldı.

Bir saat içerisinde bir cüzdanın bulunması, bulanların tertemiz kalplere sahip çocukların koşa koşa yeni seçilen Öğretmenler Mahallesi Muhtarı Betül Ünlüer Yaman’ın yanına “ Muhtar Abla “ diyerek gelmeleri muhtarımızın bir anne şefkatiyle çocuklara yaklaşımı, ardından çocuklara ne oldu endişesiyle ailelerinin gelmeleri konuyu öğrendikleri anda çocuklarıyla gurur duymaları, cüzdan sahibinin gelip cüzdan içerisinde çok değerli kartların ve belgelerin olduğunu ifade edip çok teşekkür etmesi ve çocukların gönüllerini almak için mini ikramda bulunması ve en önemli kısmı çocukların diğer arkadaşlarının gelmesiyle çok hoş bir dayanışmanın oluşması bir muhtar için tarif edilmeyecek görevi ifa etmektir.

Benim için de bugün anılarım arasında örnek göstereceğim bir gün oldu. Öğretmeler Mahallesi Muhtarı Betül Ünlüer Yaman’a çalışmalarında böyle güzel anların yaşanması olması dileğiyle, muhtarlık süresinde başarılı çalışmalar diliyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımızın bu güzel hareketleri gibi hep dürüst olmalarını umut ediyor ve inanıyorum.

 

 


type="button" />

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , ALKIŞLAR, ÇOCUKLARA.., ,
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
En Çok Okunanlar
Öne Çıkanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Mersin

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı