301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Mayıs 2024 - Perşembe 18:56 Bu haber 419 kez okundu
 
OSMANLI GAYRİMENKUL & DANIŞMANLIK
Girişimci ve Başarılı İş Kadını Tuğba Kasım DOĞAN
Ekonomi Haberi


Tarsus Emlakçılık sektörünün en güvenilir firmalarından biri olan “ Osmanlı Gayrimenkul Danışmalık” işletme sahibi Tuğba Kasım Doğan ile yaptığımız görüşmede Tarsus’ta emlakçılık hakkında görüş ve meslekte yapılması gereken konularla ilgili sohbetimiz oldu.

Osmanlı Gayrimenkul Danışmanlık dört yıl önce şimdiki yeri Ata İş Merkezinde başlamasıyla bu güne kadar güvenilir bir firma olarak gelmiş ve devam etmektedir. Osmanlı Gayrimenkul & Danışmanlık Tuğba Kasım Doğan ile yaptığımız sohbette kadınların iş hayatına girmelerini ve hiç vaz geçmeden devam etmelerini tavsiye ederim derken kendi idealini de şöyle ifade etti. Ben “ Zengin olmak değil, Başarılı bir iş kadını olmak” istiyorum dedi.

Osmanlı Gayrimenkul & Danışmanlık sahibi Tuğba Kasım Doğan emlakçılık konulu sohbetine şöyle devam etti.  “ Mesleğime başlarken tek isteğim vardı dürüstlükten şaşmamak. İşletmemizin dördüncü yılını yaşıyoruz ve dürüstlük çizgimizi bozmadığımızdan güvenirliğimiz yatırımcılar ve gayrimenkul satıcılar arasında tamdır. Sohbetimizde söylemiştim benim idealim zengin olmak değil, başarılı iş kadını olmaktır. Bu nedenle her işlemimizde alıcı ve satıcının son derece memnun olması bize verilen en büyük ödüldür. Emlakçılık sektöründe önüne gelen herkes yapmak istiyor yetkisiz olarak. Oysaki bu sektörde bilgi ve güven çok önemlidir. Dernek yetkililerin ruhsatsız emlakçılık yapmak isteyenlere engel olması, belirli zamanlarda mesleğimiz ile ilgili toplantıların yapılması, Mersin’e bağlı olduğumuzdan dolayı Mersin’e yapılan bilgilendirme toplantısına katılmamızı sağlamak olmalıdır. Satılacak olan gayrimenkul sahiplerinin bir emlakçıya  yetki vermelidir. Bir gayrimenkulü birden çok fazla emlakçı satışa sunmamalıdır. Yatırımcıda güvensizliği sağlayacağından başarısızlıkla sonuçlanmaktadır. Tarsus’a yatırımcıların gelebilmesi için benim tarif etmeye çalıştığım Emlakçı profilini mutlaka uygulamalıyız. Tarsus’ta yatırımcı yoksa, turizmde yoktur, istihdam da yoktur. Bu güne kadar böyle gelmiş böyle gider zihniyeti de olmamalıdır. Osmanlı Gayrimenkul & Danışmanlık olarak daima ileriyi düşünerek işlerimizi güven üzerine yaptık. Alıcıların ve satıcıların kendilerine olan güven kadar emlakçısına da güvenmesi her işin hayırla bitmesi demektir. Anlatacak çok değişmesi gereken alışkanlıklar var mesleğimizde ilerde inşallah dernek yönetimimiz önerimizi değerlendirip bizleri bir araya getirerek mesleğimizle ilgili değişen yasaları, Emlakçılık ile alınan kararların bilgilendirme toplantılarını yapmaları dileğimdir. “ dedi.

Osmanlı Gayrimenkul & Danışmanlık sahibi Tuğba Kasım Doğan geçtiğimiz yıl içerisinde Mersin’de yapılan Çukurova Kadın Zirvesi ve Kadın Başarı Ödülleri töreninde bir Tarsuslu olarak bizleride gururlandıran 2023 “Yılın Girişimci Kadını” ödülü Tuğba Kasım Doğan’a verilmişti.

ZİRVE & KADINCA Gazetesi Yazı Ailesi olarak Osmanlı Gayrimenkul & Danışmanlık Tuğba Kasım Doğan’ı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: OSMANLI, GAYRİMENKUL, &, DANIŞMANLIK,
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
En Çok Okunanlar
Öne Çıkanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Mersin

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı