301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
21 Kasım 2022 - Pazartesi 23:57 Bu haber 422 kez okundu
 
BÜYÜKŞEHİR’İN KADIN ALANINDA YAPTIĞI UYGULAMALAR ANLATILDI
BÜYÜKŞEHİR ‘AİLE İÇİ ŞİDDET ACİL YARDIM HATTI PROTOKOLÜ İMZALAYAN BELEDİYELER ÇALIŞTAYI’NDA YERİNİ ALDI
Eğitim Haberi


Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF) ortaklığı ile 17, 18 ve 19 Kasım tarihlerinde ‘Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı Protokolü’nü imzalayan belediyeler çalıştayı düzenlendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu ile Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Kadın Şube Müdürü Burcu Yalta Özgür de, ‘Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı Protokolü’nü imzalayan belediyeler çalıştayına katıldı. Çalıştayda, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kadın alanında yaptığı çalışmalardan uygulama örnekleri katılımcılarla paylaşıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu tarafından; Büyükşehir Belediyesi’nin kadına yönelik şiddete karşı yaptığı çalışmalar ve verdiği hizmetler anlatılırken, bunlarla ilgili uygulamalar hakkında da bilgi verildi.

Hasoğlu Dokucu çalıştayda ayrıca; Üretici Kadın Stantları, Evimiz Atölye Projesi, Çocuk Gelişim Merkezleri ve Yerel Eşitlik Eylem Planı gibi konuları da katılımcılara aktarma fırsatı buldu.

Çalıştay sayesinde diğer belediyelerle bilgi akışı sağlandı ve deneyim paylaşımı yapıldı.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BÜYÜKŞEHİR’İN, KADIN, ALANINDA, YAPTIĞI, UYGULAMALAR, ANLATILDI,
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
En Çok Okunanlar
Öne Çıkanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Mersin

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı