301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
31 Aralık 2023 - Pazar 08:14 Bu haber 280 kez okundu
 
Yeni Yıl Mesajı…
TADER Genel Başkanı Semih Özsu’dan Yeni Yıl Mesajı…
Haberi


Başkan Semih Özsu mesajında: ‘’2023 yılına veda edip 2024 yılına girerken yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için acıların, zulümlerin, adaletsizliklerin, savaşların son bulduğu; huzurun, mutluluğun, refahın hâkim olduğu barış içinde yeni bir dünyada yaşamamıza vesile olmasını temenni ediyorum.

Bir yılı daha geride bırakırken bu cennet vatan uğrunda gözlerini kırpmadan hayatlarını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler dilerken, 2023 yılı içerisinde meydana gelen afetlerin bir daha yaşanmamasını yüce Rabbimden niyaz ediyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum.

Siz değerli hemşehrilerimin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyor, her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği güzellikler içinde yaşayacağımız sağlıklı bir yıl olması temennisiyle selam ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Yeni, Yıl, Mesajı…,
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
En Çok Okunanlar
Öne Çıkanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Mersin

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı